FRISYRMAKARNA

Formawell Beauty x Kendall Jenner hos Frisyrmakarna

Frisyrmakarna erbjuder produkter från Formawell Beauty och produktlinjen Formawell Beauty x Kendall Jenner.

Formawell Beauty har efter noggrann undersökning och utveckling lanserat Formawell Beauty x Kendall Jenner som är en hårverktygssats som inte bara fokuserar på att styla håret utan även att ta hand om det också. Formawell Beauty x Kendall Jenner Styling Line ger dig alla fördelar med varaktiga stilar, samtidigt som du håller ditt hår friskt – mycket tid har lagts ned på att ta fram de metaller, mineraler och maskindelar som används i produkterna.

Formawell Beauty x Kendall Jenner Styling Line har utformats för att vara lätta på håret, lätta att resa med och enkelt justerbara.

De negativa jonerna i produktkollektionen skyddar hårfärgen och förhindrar att hårsäckarna bryts, vilket eliminerar delade ändar.

Formawell Beauty x Kendall Jenner Ionic-Gold Fusion Pro Dryer är tillverkad med de mest kraftfulla och samtidigt lättviktiga 1875 motorerna med tillhörande skyddsmineraler. Dessutom väger den endast 0,5 kg vilket gör den resvänlig.

Formawell Beauty x Kendall Jenner 1 Inch 24K Pro Curling och Straightening Iron är revolutionerande inom hårbranschen, inte bara för att den är först med Ionic-Gold Fusion, men också på grund av dess 24 Karat guld-plätering. Den aktiveras enkelt och har sedan en automatisk 1-timmars avstängning så att man aldrig behöver oroa sig för att glömma att koppla ur  (vi har alla varit där!). Den väger mindre än 0,45 kg med en 20 cm svängbar och icke-trasslande justerbar sladd som säkerställer ett enkelt grepp och bra kontroll.

våra andra produkter

Philip B hos Frisyrmakarna
American Crew hos Frisyrmakarna
Lakmé hos Frisyrmakarna
Hairtalk Extensions hos Frisyrmakarna

klicka på loggorna för att läsa mer

Vill du boka tid?